Nyhed fra Buster + Punch


Godt nyt til alle designelskere! Vi har udvidet vores sortiment med stikkontakter, afbrydere og lysdæmpere fra Buster + Punch. Læs med her, og få et indblik i, hvordan denne serie kombinerer funktionalitet og æstetik.

Gennemført design
Buster + Punch er kendt for at skabe produkter med omhu for detaljerne, og deres serie af stikkontakter, afbrydere og lysdæmpere er ingen undtagelse. Kollektionen omfatter et bredt udvalg, der er skabt med fokus på både funktionalitet og æstetik. Produkterne er skabt til at holde, hvilket betyder, at du kan nyde godt af dem i mange år uden at gå på kompromis med hverken design eller pålidelighed.

Lav en skræddersyet løsning til dine behov
Det unikke ved Buster + Punchs elektricitetsserie er muligheden for at skræddersy dine egne moduler. Serien indeholder nemlig adskillige komponenter, som giver dig mulighed for at skabe den styring, der passer præcist til dine behov. Sammensæt de enkelte komponenter efter ønske og vælg mellem messing, stål, smoked bronze, hvid eller sort for at skabe en løsning, der passer perfekt til din indretning. 

Skab en rød tråd i din boligindretning
Kollektionen er udført i Buster + Punchs karakteristiske design og passer dermed perfekt sammen med brandets øvrige produkter. Ved at matche dine afbrydere og stikkontakter med dørhåndtag, dørstoppere og greb, kan du skabe en sammenhængende og stilfuld indretning.

 

 

AlleNyhed