Et godt design fortjener godt håndværk. Hos Copenhagen Home Design har vi i 100 år beskæftiget os med at designe, udvikle og sælge kvalitetsprodukter til dit hjem. Med en grundig og ærlig tilgang til design og detaljer, har vi skabt en tidløs og genkendelig kollektion af greb og knopper, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Udover at producere og sælge egne designs, tilbyder vi, med fokus på kvalitet, et bredt sortiment af boliginteriør fra eksklusive og anerkendte danske samt internationale brands.

KVALITET GÅR ALDRIG AF MODE

Copenhagen Home Design er en familievirksomhed, som blev grundlagt i København i 1923 og i dag ejes af 4. generation. Firmaet blev stiftet under navnet Chr. Jørgensen, men med webshoppens start i 2015, valgtes navnet Copenhagen Home Design, med reference til firmaets oprindelige begyndelse i det centrale København.
Vi har siden begyndelsen været specialiseret i greb, beslag og bordudtræk, og er fortsat den dag i dag leverandør til nogle af de største køkken- og møbelproducenter i Danmark og Europa.
Vi har de seneste otte år udvidet vores sortiment med alt fra belysning til affaldssystemer og boligtilbehør fra både danske og internationale brands. Vi har vores afsæt i det nordiske design, men lader os gerne inspirere af verden omkring os og udvider løbende vores sortiment af produkter.
Hos Copenhagen Home Design er tempoet højt, og vores virksomhed er konstant under udvikling og optimering. Vores mål er at kunne tilbyde markedets højeste kvalitet, forenet i smukke og unikke designs - og så ønsker vi at skabe den bedste shoppeoplevelse for vores kunder.

DETALJER DER BERIGER HVERDAGEN

Hos Copenhagen Home Design finder du et bredt sortiment af produkter til dit hjem. Vi er passionerede omkring de små detaljer og gør en dyd ud af at designe samt håndplukke produkter, som vil løfte din indretning. Vores sortiment kendetegnes ved en kombination af godt håndværk, funktionalitet og æstetik.

De små detaljer har stor betydning når du vil skabe et gennemført og sammenhængende udtryk i dit hjem. Brug detaljerne til at skabe en rød tråd og til at sætte et personligt præg på din indretning. Hos Copenhagen Home Design er vi passionerede og specialiserede i at hjælpe med at skabe personlige og smukke hjem.