Ved langt de fleste af vores varer, kan du vælge vores standardlevering til GLS pakkeshop, GLS privatomdeling eller direkte levering til din arbejdsplads/virksomhed med PostNord erhvervsomdeling. Du får gratis levering til pakkeshop ved køb over 499 DKK. Levering til virksomhed koster 39 DKK og GLS privatomdeling koster 99 DKK.

Større eller tunge produkter, som er mærket med Speciallevering sendes med fragtmand til kantsten. Vi vil kontakte dig efter ordreafgivelse, for at aftale nærmere.

Ved levering med GLS Privatomdeling

Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, omdirigerer GLS din pakke til en pakkeshop.

Du kan med en GLS Engangsfuldmagt give tilladelse til at GLS afleverer din pakke uden personlig modtagelse/kvittering. Denne fuldmagt kan gives fra du modtager dit trackingnummer indtil din pakke bliver læsset på en GLS-bil.

Alternativt kan du oprette en GLS Fast fuldmagt.

Copenhagen Home Design yder 60 dages fuld returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende enkelte, eller alle varer retur. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du kun fortryder en del af dit køb.

Fristen indebærer, at du har 60 dage for modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Ønsker du at returnere en eller flere varer, kontakt kundeservice på mail@copenhagenhomedesign.dk og du bedes oplyse dit ordrenr. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Fortryder du et køb, skal du selv betale udgiften ved returnering. Benytter du vores returlabel koster dette 39 DKK. Vi anbefaler, at vores returlabel benyttes ved returnering, da pakken herved kan spores og der derfor aldrig vil kunne opstå tvivl om, hvorvidt varen er kommet frem til os. Bemærk! Vi modtager ikke pakker der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto. Vi modtager udelukkende pakker der sendes direkte til vores adresse.

Større eller tunge produkter, som er mærket med Speciallevering kan ikke returneres med almindelig post. Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgifterne til returnering af varerne forventes højst at beløbe sig til 1000 kr., men vurderes individuelt.

Varen skal tilbageleveres i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør ved tilbagelevering sørge for at varerne er forsvarligt pakket, da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi har modtaget den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer.

Vær opmærksom på at f.eks. greb let kan ridse hinanden under transport, og det derfor er vigtigt at poserne/emballagerne ikke er åbne, hvis du vil være sikker på at der ikke sker en værdiforringelse. Ved returnering af et affaldssystem, skal du benytte den ekstra kasse til at beskytte dette under transporten, hvis du vil være sikker på at varen ikke tager skade ved tilbage sendelsen til os.  

Ved fortrudt køb af en vare, skal du returnere varen til os ved at sende den til vores lager på følgende adresse:

Copenhagen Home Design
Hejrevang 4
3450 Allerød

Ved levering til en pakkeshop har du 7 dage til at afhente din pakke. Hvis pakken ikke afhentes inden for denne periode vil den sendes retur til os. I dette tilfælde vil vi kontakte dig, og høre hvorvidt dette skal betragtes som en returnering, hvorved der vil ske en tilbagebetaling af det fulde beløb, kun fratrukket 39 DKK i returfragt. Hvis det er en fejl, og du ønsker at modtage ordren på ny, vil du blive opkrævet omkostningerne på en ny levering til den valgte pakkeshop på 39 DKK. 

Ved en fuldstændig returnering af hele købet, refunderer vi, i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §21 stk. 3 og 4, det fulde købsbeløb til din konto (dvs. herunder leveringsomkostninger, det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder kun fratrukket returfragten på 39 DKK hvis vores returlabel benyttes. Fragten refunderes ikke i tilfælde med speciallevering.

Refundering vil ske hurtigst muligt og senest 14 dage efter du har fortrudt dit køb. For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort, tilbagebetaler vi udelukkende til det kreditkort, med hvilket varerne er købt. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at den er returneret.