Thorup Copenhagen - nyeste brand hos Copenhagen Home Design


Byd velkommen til Thorup Copenhagen

Du kender måske allerede Kasper Thorup, fra DR-programmet ”Danmarks næste klassiker”, som han deltog i tilbage i 2019. I dag driver Kasper sit eget møbelfirma i København, hvor der bliver kræset for alle detaljer og materialer, som er nøje udvalgt.

Hos Copenhagen Home Design finder vi det utroligt spændende, at arbejde med et ungt brand som Thorup Copenhagen, da vi får lov til, på tætteste hold, at følge med i en spændende rejse, som vi er sikre på, vil byde på mange spændende projekter fra den unge designer.

  

 "Jeg vil gerne, at mit design skal glæde
  og pirre brugerens nysgerrighed. Jeg
  arbejder ud fra tanken om det rene og
  enkle objekt, med adgangspunkt i enkle
  linjer og sammensætningen af organiske
  og sanselige materiale
  sammensætninger" 
  - Kasper Thorup

Patrone Lighting Collection

Patrone kollektionen består af moderne og rå lamper til både loft- og vægmontering. Alle lamperne er fremstillet i messing med diamond cut og fås i tre overflader; messing, bruneret og sort.
Pendlerne fås både enkeltvis, så de fint kan passe ind i hjemmets små kroge, hænges på linje over køkkenøen eller sammensættes i forskellige højder, så du kan kreere dit eget udtryk.

Er du mere til det voluminøse, fås pendlerne også i cluster af 3 eller 5 stk. som på flotteste vis dominerer rummet og drager øjet.

Se hele Thorup Copenhagens kollektion her.

Alle