VI FEJRER 100 ÅRS JUBILÆUM ⭐

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i år fejrer vores 100 års jubilæum. Vi ser tilbage på et århundrede fyldt med kvalitetsprodukter, innovative designløsninger og dedikation til vores kunder.

Et godt design fortjener godt håndværk. Hos Copenhagen Home Design har vi i nu 100 år beskæftiget os med at designe, udvikle og sælge kvalitetsprodukter til dit hjem. Med en grundig og ærlig tilgang til design og detaljer, har vi skabt en tidløs og genkendelig kollektion af greb og knopper, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

100 år med kvalitet i højsædet

Copenhagen Home Design er en familievirksomhed, som blev grundlagt i København i 1923 og i dag ejes af 4. generation. Firmaet blev stiftet under navnet Chr. Jørgensen, men med webshoppens start i 2015, valgtes navnet Copenhagen Home Design, med reference til firmaets oprindelige begyndelse i det centrale København.
Vi har siden begyndelsen været specialiseret i greb, beslag og bordudtræk, og er fortsat den dag i dag leverandør til nogle af de største køkken- og møbelproducenter i Danmark og Europa.
Vi har de seneste otte år udvidet vores sortiment med alt fra belysning til affaldssystemer og boligtilbehør fra både danske og internationale brands.

Hos Copenhagen Home Design er tempoet højt, og vores virksomhed er konstant under udvikling og optimering. Vores mål er at kunne tilbyde markedets højeste kvalitet, forenet i smukke og unikke designs - og så ønsker vi at skabe den bedste shoppingoplevelse for vores kunder.


Læs hele historien om Copenhagen Home Design her.

NYHED

Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for det første produkt i vores jubilæumskollektion - den splinternye knop Trørød.Trørød er en smuk og enkel knop i et eksklusivt og tidløst design. Kombinationen af knoppens enkle formgivning og den smukke marmor vil tilføje et strejf af luksus til ethvert rum i dit hjem.

Knoppen er lavet af massiv messing, hvilket giver den en robust konstruktion og en varig holdbarhed. For at fuldende knoppens look er toppen udsmykket med ægte marmor. Den elegante og naturlige marmor har en smuk farvevariation og et unikt mønster, der gør hver knop helt unik. Den glatte overflade på marmoren giver en behagelig følelse, når du griber fat i knoppen, samtidig med at den tilfører dine møbler et sofistikeret og stilfuldt udtryk.

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES KOLLEKTIONER

Diamond cut mønster
Linjerede designs
Klassiske produkter
     

 

AlleNyhed