Nyt brand hos Copenhagen Home Design - Buster + Punch


Langt om længe kan vi invitere jer ind i et nyt univers hos Copenhagen Home Design, da vi nu er blevet forhandler af det eftertragtede engelske interiør brand Buster + Punch.

Buster + Punch startede i en rå garage i East London, hvor grundlægger og arkitekt Massimo Buster Minale producerede eksklusive og specialdesignede motorcykler i sin fritid. I dag har Massimo kombineret sin passion for det rå og pulserende med hans evner indenfor arkitektur og design.Buster + Punch skaber produkter til hele dit hjem i eksklusive designs og høj kvalitet. I sortimentet finder du interiør til alle hjemmets rum. Du finder bl.a. de små betydningsfulde detaljer til køkkenet i form af køkkenknopper, men også helt store ekstravagante lysekroner med et moderne og nytænkt design til den helt store hall.
Buster + Punch er inspireret af Londons kulturliv gennem musik, subkulturer og mode. Derudover samarbejder Buster + Punch med kunstnere, motorcykeludviklere og designere for at skabe unikke og nutidige designs, som overgår forventningerne.

  

  Massimo Buster Minale

  Grundlægger af Buster + Punch

 

  “IN A NUTSHELL, MY MISSION IS
  TO REINVENT FORGOTTEN
  HOME FITTINGS INTO THE
  UNFORGETTABLE”

AlleNyhed